dr update

DR update nodig?  Er is geen beter platform om reclame te maken voor uw producten en diensten dan een website die is gebouwd om uw merk te promoten. Maar de truc is dat je niet zomaar een website moet bouwen en het daarbij moet laten. U moet voortdurend werken aan het verbeteren van de prestaties van uw website , het verbeteren van de SEO en het regelmatig bijwerken van uw website.

Er zijn veel beslissingen die u moet nemen om uw website bij te werken. In dit bericht hebben we 10 belangrijke redenen opgesomd waarom u uw website van tijd tot tijd moet bijwerken.

Maar laten we, voordat we hiernaar kijken, de meest voorkomende manieren bespreken om uw website bij te werken.

5 manieren voor een DR update

Hier zijn 5 manieren om uw website bij te werken om deze draaiende te houden en het verkeer te behouden in de zeer competitieve digitale omgeving.

1. Zorg ervoor dat alles nog steeds werkt

Het eerste waar je voor moet zorgen is dat alles goed blijft functioneren op je website. Dit betekent dat u regelmatig een grondige controle van uw webpagina’s moet uitvoeren. In het bijzonder wilt u misschien zoeken naar een of meer van de volgende problemen.

Thema’s of plug-ins waarvoor een nieuwe update beschikbaar is
Ontbrekende afbeeldingen of afbeeldingen die oorspronkelijk in slechte kwaliteit zijn geüpload
Verouderde of onjuiste gebruikersinformatie
Gebroken links of URL’s en pagina’s die daardoor niet toegankelijk zijn
Functies die niet goed werken vanwege kapotte plug-ins
Stijl- of opmaakproblemen
Inhoud die volledig verouderd is
404-fout op een webpagina weergeven
Dit lijken misschien veel problemen. Maar als u uw website regelmatig hebt bijgewerkt, zult u er niet meer dan een of twee tegelijk tegenkomen. Terwijl u deze problemen op uw site controleert, is het ook een slimme keuze om ervoor te zorgen dat al uw inhoud netjes is georganiseerd.

2. Voer A/B-tests uit

Nadat u uw website heeft bijgewerkt om ervoor te zorgen dat alles goed werkt, moet u bepalen of uw website zo effectief is als u wilt. A/B-testen is een van de manieren om uw website bij te werken om de prestaties te controleren. Deze techniek omvat het bouwen van twee versies van iets en kijken welke betere resultaten geeft.

Stel dat u bijvoorbeeld de effectiviteit van uw aanmeldingsformulier voor het samenstellen van een e-maillijst wilt testen. U maakt twee versies van de bestemmingspagina en voegt op elk een iets andere inhoud en een andere call-to-action in. Vervolgens worden bezoekers willekeurig naar elke pagina gestuurd om bij te houden welke van de pagina’s de meeste klikken of aanmeldingsformulieren krijgt.

3. Vraag om publieke feedback

Voordat u uw website bijwerkt, moet u weten wat uw doelgroep van uw site vindt. Wanneer we veel tijd aan de backend of achter de schermen besteden, vergeten we vaak hoe het voelt om de dingen aan de andere kant te zien. Daarom is het een goed idee om feedback te vragen van uw publiek of uw vaste bezoekers van uw site om te zien wat zij van uw site vinden.

Hun feedback , indien constructief gebruikt, kan u helpen ideeën op te doen over hoe u uw website kunt bijwerken om deze effectiever te maken. Zoek uit wat uw publiek verkiest en leuk vindt en welke delen van uw site hen irriteren als die er zijn. Om uw publiek aan te moedigen feedback te geven, moet u dit rechtstreeks vragen. Een betere manier is om ze een aantal prikkels of beloningen te geven in ruil voor hun eerlijke mening.

4. Onderzoek doen naar uw concurrentie

Kijk naar andere websites die zich richten op dezelfde niche als uw website. Dit kan je ideeën geven over dingen die je zou kunnen missen. Dit kan u nog meer redenen geven om uw website te updaten. Bekijk hoe uw concurrenten hun marketingcampagnes strategiseren en hun websitestatistieken beheren. Kijk naar het webdesign dat ze gebruiken. Controleer hoeveel verkeer ze kunnen aantrekken.

Het is gemakkelijk om zoveel tijd en moeite aan je eigen website te besteden dat je anderen uit het oog verliest. Als slimme zakenman moet u altijd de activiteiten van uw concurrenten in de gaten houden om ervoor te zorgen dat u in het spel blijft. Gelukkig zijn er veel speciale tools beschikbaar die u kunnen helpen bij het uitvoeren van zo’n digitale concurrentieanalyse. Zoek naar tools waarmee u de prestaties van uw website kunt vergelijken met die van anderen met behulp van specifieke statistieken en parameters. Zodra u weet waar u het meeste tekort komt, kunt u uw website dienovereenkomstig bijwerken.

5. Werk uw zoekwoorden bij

Een belangrijk onderdeel van het bijwerken van uw website is het bijwerken van uw zoekwoorden. Dit is een essentieel onderdeel van de algemene strategie van uw website. De juiste zoekwoorden zullen u helpen uw zoekresultaten te verbeteren en de SEO van uw site te verbeteren. Dit betekent dat uw website beter zichtbaar en vindbaar is voor het publiek.

Zelfs als u grondig zoekwoordenonderzoek heeft gedaan toen u uw site voor het eerst ontwikkelde, is de kans groot dat de zoekvolumes zijn veranderd. Dit kan mogelijk schadelijk zijn voor de prestaties van uw site als u uw website niet op tijd bijwerkt om de zoekwoorden te wijzigen waarop u zich richt om op te ranken. Zorg ervoor dat u minstens één keer per jaar wat tijd besteedt aan het bijwerken van de zoekwoorden van uw website.

10 redenen om uw website regelmatig bij te werken

Hier is onze lijst met 10 redenen waarom u uw website regelmatig moet bijwerken.

1. Verbeter zijn visuele aantrekkingskracht

Mensen kunnen zich vervelen bij het zien van uw startpagina als u het ontwerp, het kleurenpalet of de inhoud maandenlang niet verandert. Mensen zien uw site vaak als een weerspiegeling van uw bedrijf of bedrijf. Als uw webpagina’s er professioneel, responsief en netjes georganiseerd uitzien, gaan ze ervan uit dat u uw zaken professioneel en op een georganiseerde manier doet. Als uw site vol staat met waardevolle informatie, zullen bezoekers u zien als een expert of autoriteit in uw vakgebied.

U moet uw website bijwerken om de visuele aantrekkingskracht te behouden. Als u dat niet doet, kan de indruk ontstaan ​​dat u zich niet veel zorgen maakt over uw bedrijf en merk. Dit zal leiden tot minder verkeer op uw site en de mate van betrokkenheid bij uw merk.

2. Zorg ervoor dat het responsief en mobielvriendelijk is

Een website die niet soepel kan worden gebladerd vanaf mobiele apparaten heeft tegenwoordig weinig of geen waarde. Misschien was de mobiele versie vandaag de dag niet zo belangrijk toen u uw site voor het eerst bouwde. U moet ervoor zorgen dat uw webpagina’s foutloos kunnen worden gebladerd en gescrolld vanaf een mobiele telefoon. Tegenwoordig bezoeken de meeste mensen websites vanaf hun mobiele telefoon. Als u ze niet de kans geeft om de inhoud van uw site goed te bekijken vanaf hun smartphone, kan dit ertoe leiden dat u een groot potentieel publiek misloopt.

Als uw huidige website niet mobielvriendelijk of niet zo responsief is als zou moeten, moet u uw website bijwerken om de hoeveelheid verkeer die u ernaartoe leidt te verbeteren. Terwijl u uw website bijwerkt, moet u de functionaliteit testen vanaf verschillende apparaten om er zeker van te zijn dat deze responsief genoeg is om overal te kunnen worden gebladerd.

3. Controleer de techniek en codering van uw site

U moet uw website bijwerken om te bevestigen dat de browser compatibel is. De broncode die is gebruikt toen uw site voor het eerst werd ontwikkeld, moet ook geldig zijn. De internationale webstandaarden blijven veranderen. Zorg ervoor dat uw site te allen tijde aan deze normen voldoet.

Deze problemen zijn eenvoudig op te lossen als uw webontwerp compatibel en bruikbaar is. De manieren om websites te maken worden elk jaar geavanceerder. Als uw site langzamer laadt , moet u controleren wat verouderd is in het ontwerp of de backend-instellingen.

4. Update uw stockfoto’s

Als je veel stockfoto’s in de afbeeldingen van je website hebt gebruikt, moet je die misschien ook in de gaten houden. Ook stockfoto’s kunnen verouderd raken, en dan trekken ze geen publiek meer aan. Veel webdesigns zijn sterk afhankelijk van stockfotografie. Controleer of de afbeeldingen die op uw site worden gebruikt nog steeds de marketingboodschap weerspiegelen die u aan uw publiek wilt presenteren. Als dat niet het geval is, moet u uw website bijwerken om deze afbeeldingen te wijzigen of te vervangen.

5. Controleer de call-to-action-knoppen

Call to action buttons worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Misschien heb je vorig jaar een marketingcampagne gevoerd, met een call-to-action die het publiek naar een specifieke verkooppagina leidde. Wanneer de verkooppagina is verlopen of de campagne is voltooid, bent u vergeten de knop van uw website te verwijderen.

een call-to-action-knop op de website van een opvallend gebruiker
Afbeelding genomen van de website van de opvallend gebruiker

Wanneer u uw website bijwerkt, zoek dan naar verouderde, verlopen of kapotte call-to-action-links en -knoppen op al uw webpagina’s. Verwijder ze volledig of vervang ze door andere geldige links.

6. Meet de effectiviteit van uw website

Door uw website van tijd tot tijd bij te werken, kunt u ook de effectiviteit meten om ervoor te zorgen dat deze u het doel dient waarvoor deze is gebouwd. Als uw website oud is, is deze mogelijk niet goed uitgerust met de essentiële tools om de prestaties te meten. Voorbeelden van dergelijke tools zijn het bijhouden van conversies , heatmaps en gebruikersregistraties. Werk uw website bij om de functies te upgraden en voeg deze tools toe om toegang te krijgen tot verschillende prestatiestatistieken.

 

7. Voeg meer inhoud toe

Een website zonder nieuwe inhoud die wekenlang is gepubliceerd, is behoorlijk saai. Niemand wil uw site bezoeken als u geen nieuwe inhoud toevoegt. De inhoud van uw website moet het belangrijkste zijn om regelmatig te worden bijgewerkt. Frisse, creatieve en unieke inhoud is cruciaal voor het regelmatig aantrekken van mensen om onze site te bezoeken. Als u een blog heeft, moet u uw website bij voorkeur elke dag bijwerken met nieuwe blogberichten.

8. Verbeter de SEO van uw site

Wanneer u uw website en de inhoud ervan regelmatig bijwerkt, worden Google-bots ook geactiveerd om vaker door uw webpagina’s te crawlen. Dit is erg handig om de positie van uw site in de zoekresultaten te verbeteren en beter zichtbaar te maken voor uw publiek.

9. Zorg voor eenvoudige navigatie

Door uw website tijdig bij te werken, zorgt u ervoor dat uw publiek gemakkelijk door de pagina’s kan navigeren. Misschien is er een gebruiksvriendelijkere versie beschikbaar voor het webdesign of de sjabloon die je hebt gebruikt om je site te maken. Het in de gaten houden van dergelijke updates kan een grote bijdrage leveren aan het behouden van een goede hoeveelheid verkeer naar uw site.

10. Zorg voor een gunstig bouncepercentage

Als u uw website vrij vaak bijwerkt, kunt u de interesse van uw sitebezoekers voor uw inhoud behouden. Dit betekent dat het bouncepercentage van uw website laag zal zijn en de gebruikersbetrokkenheid hoog.

Als u Opvallend gebruikt , is het gemakkelijk om uw website en de inhoud ervan op elk gewenst moment bij te werken. We hebben een gebruiksvriendelijke interface met slepen en neerzetten. Dit betekent dat u niet alleen elke gewenste inhoud naar uw webpagina’s kunt uploaden door een bestand te slepen en neer te zetten in de editor, maar ook de inhoud opnieuw kunt rangschikken en uw tekst op uzelf kunt bewerken. Bij het bijwerken van uw website op Opvallend, hoeft u geen code te schrijven. U kunt in onze editor op dezelfde manier werken als aan een Word- of Powerpoint-bestand. Als u tekst op een webpagina moet wijzigen, hoeft u alleen maar op de tekst te klikken en de vervangende tekst in te voeren. Klik vervolgens op ‘Publiceren’ om de wijzigingen live te laten gaan.

 

genius-studio.be
belgianliftpower.be/
modelbook.be
autokopers.be
louer-de-bureau.be
mateyabebe.be/
oldskoolkopen.be
desigual-webshop.be/
pm2s.be/
iring.be/
btbgids.be/
alfea-online.be/
p-siriyontforklift.com
bestelwagenverkopen-belgie.be/
opkoperauto-belgie.be/
gentsetaxi.be
snelkoerier-gent.be/
starickbears.com
articlelift.com
stonegood.be
lesjardinsdolivier.fr
christianlouboutin-pas-cher.fr/
meubles-melani.fr/
freezer-seo.fr/
ollainvivre.fr/
ldac.fr/
destockchinefr.fr/
airmax-paschers.fr
table-bois-shop.fr
maisonolivierbearzatto.fr/
10hyou.be
ringstoconnect.nl
dsmbaancircuit.nl
rr-autos.nl
artikeldomein.nl
woonaccentgorinchem.nl